Computerhulp PC hulp aan huis Lemmer Emmeloord

Merkonafhankelijk dealer voor Zuidwest Friesland en Noordoostpolder

Vandaag de dag kunt u eigenlijk niet meer zonder een goed werkende computer. Dat ontdekt u wanneer uw desktop of laptop niet meer naar behoren werkt. Richard Hoevenberg weet dat als geen ander. Sinds 2004 biedt hij onder de naam PC Lemmer betaalbare en professionele computerhulp / PC hulp aan huis aan in Zuidwest Friesland en de Noordoostpolder. Zo beschikt PC Lemmer over een trouwe klantenkring in plaatsen als Emmeloord en Lemmer, die dankzij mond-tot-mond reclame jaarlijks nog steeds groeit. Het concept om mensen en bedrijven een snelle, goede en eerlijke service te bieden spreekt aan. Zeker wanneer het in de praktijk ook waar wordt gemaakt.

Al sinds 2004 merkonafhankelijke computerhulp PC hulp aan huis

PC Lemmer biedt in de persoon van Richard Hoevenberg sinds 2004 computerhulp PC hulp aan huis aan. Omdat PC Lemmer er bewust voor gekozen heeft om merkonafhankelijk dealer te zijn van alle A-merken PC’s, laptops en andere computer gerelateerde elektronica kunnen wij in principe elk merk voor uw repareren. Bij PC Lemmer staat namelijk niet het merk, maar de behoeften van een klant centraal. Wanneer u ooit toe bent aan een nieuwe desktop of laptop dan brengen we eerst in kaart waar u als particulier of bedrijf behoefte aan heeft. Pas daarna gaan we naar het merk kijken. Ook is het mogelijk dat Richard een maatwerk computer voor u bouwt.

Desktop of laptop stuk of traag? PC Lemmer lost het direct voor u op!

Bent u op zoek naar een betaalbare computerhulp of PC hulp aan huis, omdat uw desktop of laptop het niet meer doet of erg traag is? Neem dan contact op met PC Lemmer. U kunt ons inschakelen voor professionele computer hulp. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in Zuidwest Friesland of de Noordoostpolder. Ook is het mogelijk dat u een afspraak maakt in de werkplaats van PC Lemmer. Wanneer uw desktop of laptop regelmatig traag opstart is ons advies om Windows te her installeren eventueel in samenhang met een nieuw te installeren Solid State Disk (SSD). De SSD is de opvolger van de harde schijf. Uw computer / laptop krijgt hierdoor een enorme boost.

Voor computerhulp / PC hulp aan huis in Zuidwest Friesland of de Noordoostpolder kunt u ons inschakelen. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact