Computerreparatie PC reparatie PC Lemmer

Merkonafhankelijk dealer van alle A-merken computers

Bent u op zoek naar een betaalbare en ervaren PC specialist op het gebied van PC reparatie en computerreparatie in Zuidwest Friesland en de Noordoostpolder? Schakel dan beslist PC specialist Richard Hoevenberg van PC Lemmer in. Richard biedt al meer dan 20 jaar betaalbare reparatie diensten voor het repareren van laptops, desktops en vele computer gerelateerde elektronica aan. De vaste klanten van PC Lemmer weten, dat hij er alles aan zal doen om een defecte desktop te repareren. Maar al te vaak slaagt hij erin om een ‘afgekeurde desktop’ werkend te krijgen. Dit heeft alles te maken met het gegeven, dat Richard het een sport vindt om het wel voor elkaar te krijgen. Dit in tegenstelling tot winkels die proberen een nieuwe desktop of laptop te verkopen door aan te geven, dat een computerreparatie PC reparatie te kostbaar is. Vaak blijkt na een PC reparatie een computer nog vele jaren mee te gaan.

PC Lemmer repareert elk merk desktop en laptop

Wanneer u een laptop, desktop of computer gerelateerde elektronica heeft, die niet of niet naar behoren werkt, dan kan PC Lemmer u helpen. Als merkonafhankelijk dealer van desktops en laptops heeft Richard de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan met elk A-merk. Mocht onverhoopt een computerreparatie PC reparatie niet mogelijk of erg kostbaar zijn, dan zal hij met de opdrachtgever bespreken wat de mogelijkheden zijn. Mocht men besluiten om een nieuwe desktop of laptop te kopen dan kan men bij PC Lemmer voor elk A-merk kiezen. Ook bestaat de mogelijkheid om een op maat gemaakte desktop te laten bouwen door Richard. De keuze ligt geheel bij u als opdrachtgever.

Computerreparatie PC reparatie Zuidwest Friesland en de Noordoostpolder

Bent u woonachtig in Zuidwest Friesland of de Noordoostpolder en heeft u problemen met uw desktop, laptop of computer gerelateerde elektronica? Neem dan voor het maken van een afspraak contact op met Richard Hoevenberg van PC Lemmer. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact