Laptopreparatie reparatie laptop

PC Lemmer repareert elk merk laptop bij u thuis

Het komt wellicht een beetje vreemd over om te stellen, dat u voor een betaalbare en professionele laptopreparatie of reparatie laptop het beste PC Lemmer kunt inschakelen. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in Zuidwest Friesland of de Noordoostpolder. Bij ons bent u namelijk in vrijwel alle gevallen het voordeligst uit, omdat ik vanuit de eigen woning als ZZP’er werk en maandelijks geen duur winkelpand hoef te betalen.

Bovenstaande geldt niet alleen voor een laptopreparatie of reparatie laptop, maar ook voor desktops en andere computer gerelateerde elektronica. De afgelopen 20 jaar blijkt keer op keer dat onze prijsstelling aantrekkelijk is in vergelijking met computermonteurs die verbonden zijn aan een keten / winkel. En dat is logisch, want zij moeten maandelijks de huur en kosten voor winkelpersoneel in hun uurtarief verrekenen.

Uw laptop is erg traag of doet niets meer

Wanneer bij u thuis blijkt dat een laptopreparatie of reparatie laptop langere tijd in beslag zal nemen en gespecialiseerde apparatuur in de werkplaats noodzakelijk is nemen wij de laptop mee. Anders wordt u onnodig op kosten gejaagd en dat willen wij bij PC lemmer niet. Dat geldt ook voor een laptop die het nog wel doet maar traag opstart en werkt. Wanneer de leeftijd en de conditie van de laptop het rechtvaardigt adviseren wij u om Windows te her-installeren eventueel in samenhang met een nieuwe Solid State Disk (SSD). De SSD is de opvolger van de harde schijf, in deze SSD zitten geen bewegende delen. Uw laptop krijgt een enorme boost.

15 Jaar ervaring op het gebied Laptopreparatie reparatie laptop

Uw laptop is bij ons in vertrouwde en deskundige handen. Eigenaar Richard Hoevenberg heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van laptopreparatie en reparatie laptops. PC Lemmer staat bekend om haar betaalbare, goede en eerlijke service. Ook in het weekend kunt u Richard bellen. Ook voor data recovery kunt u ook bij PC Lemmer terecht. Als u geen data meer kunt uitlezen bel ons dan. Wij kunnen dit in de meeste gevallen nog wel voor u terughalen.

Problemen met uw laptop?

Neem voor een snelle en betaalbare laptopreparatie of reparatie laptop contact met ons op. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact

P.S.
Mocht een reparatie langere tijd in beslag nemen, omdat onderdelen besteld moeten worden? U kunt dan bij PC Lemmer een leen laptop ter beschikking krijgen.