FAQ items aan het laden...

Reparatie en service

Reparatie

Bij PC Lemmer bent u aan het juiste adres voor het repareren van uw computer, laptop en andere computer gerelateerde elektronica, ongeacht het merk. Voor zover mogelijk probeert PC Lemmer de computerproblemen bij u thuis op te lossen, lukt dit niet of is dit te tijdrovend dan doen wij dit op de thuis locatie.

Doet uw computer of laptop niets meer of is deze erg traag, bel PC Lemmer.

Wanneer uw computer of laptop het nog wel doet maar traag opstart en/of afsluit dan is het in vele gevallen de moeite waard om een herinstallatie van Windows te overwegen eventueel in samenhang met een nieuw te installeren SSD. De SSD (Solid State Drive) is de opvolger van de harde schijf, in deze SSD zitten geen bewegende delen. Uw computer / laptop krijgt een enorme boost.

Service

PC Lemmer heeft meer dan 20 jaar ervaring met het oplossen van computerproblemen, zowel hardware als software. Wij staan voor een snelle, goede en eerlijke service, ook in het weekend. Voor data recovery kunt u ook bij PC Lemmer terecht. Als u geen data meer kan uitlezen bel ons dan, wij kunnen dit in de meeste gevallen terughalen.

U bent ten alle tijden welkom bij PC Lemmer ook wanneer de producten niet bij ons zijn aangeschaft.